wihurin-metro-tukku-tyonantaja-pikatukku-kassa

Wihurin Metro-tukku työnantajana

Meitä Metro-tukkulaisia yhdistää aito halu helpottaa asiakkaan arkea toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Työskentelitpä sitten pikatukussa, logistiikkakeskuksessa tai pääkonttorissa, meillä on iloinen ote työntekoon ja halu kehittää toimintaamme. Etsimme jatkuvasti uusia oma-aloitteisia tiimipelaajia joukkoomme.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen tukkukauppaan ja mahdollisuudet kehittyä työssäsi.

Uratarinat

Sami Lensu, järjestelmätukihenkilö

Uratarina Sami-Lensu

Sami nauttii asiakaspalvelusta, jossa ratkotaan ongelmia

– Aloitin järjestelmätukihenkilönä helmikuussa 2018. Päätehtäväni on antaa apua pikatukkujen kassajärjestelmien sekä tilaus- ja toimitusmyynnin häiriötilanteissa, jotta kaupanteko sujuisi mutkattomasti kaiken aikaa.

Sami aloitti 2015 Lappeenrannan Metro-pikatukussa, joten kolmessa vuodessa Wihurin Metro-tukun tilaus- ja toimitusmyynnin päivärutiinit ovat käyneet tutuiksi. Vuodet ovat kuljettaneet merkonomiksi aikanaan valmistuneen Samin Lappeenrannasta Lahden aloitusvalmennuksen ja Pitäjämäen Metro-tukun kautta pääkonttoriin Vantaan Viinikkalaan.

Meillä Wihuri-konsernissa on käytössä kuuden kuukauden siirtosopimus, joka mahdollistaa joustavan työtehtävän vaihdon. Siirtosopimuksen avulla työntekijällä on mahdollisuus palata aiempaan työtehtävään, ellei uusi työ vastaisikaan odotuksia. Samalla tavalla myös esimiehellä on mahdollisuus arvioida, miten työntekijän osaaminen kehittyy.

– Työtehtävieni skaala on laaja ja tehtävissäni on sopivasti uutta sekä vanhaa. On hienoa, kun voin yhdistää aiemman työkokemukseni ja intohimoni asiakaspalveluun ongelmanratkaisuun arkipäiviini, Sami summaa.  

Riitta Hirvi, Key Account Manager

Riitta-Hirvi

Riitta haluaa ajatella ja toimia asiakaslähtöisesti

Meillä Metro-tukussa iloitaan aina, kun voimme nostaa motivoituneita osaajia uusiin tehtäviin. Riitta aloitti aikanaan pikatukkupäällikkönä Kokkolassa ja siirtyi sittemmin avainasiakaspäälliköksi vastaten foodservice-asiakkaista Kokkolan, Oulun ja Kajaanin alueilla. Tärkeinä tavoitteina hänellä on lisätä Wihurin Metro-tukkujen tunnettuutta alueella sekä kasvattaa myyntiä ja kannattavuutta.

– Yrityksemme menestystekijöitä ovat hyvä toimitusvarmuus sekä lisäarvoa tuottavat palvelut, joihin pystymme omalla logistiikkakeskuksella vastaamaan, Riitta kertoo.

 

Wihurin Metro-tukku tarjoaa kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon ja hyvät henkilöstöedut. Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus suoraan pikatukkupäällikölle. Logistiikkatyöntekijöiden rekrytoinnissa teemme tiivistä yhteistyötä kumppanimme Baronan kanssa. Opintoihin ja tutkinnon suorittamiseen liittyvissä työharjoittelukysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä oman alueesi pikatukkupäällikköön.