wihuri-metro-tukku-logistiikkakeskus-vantaa

Tavarantoimittajille

Avasimme uuden logistiikkakeskuksen Vantaan Viinikkalaan vuonna 2018 ja aloitimme itsenäisen hankinnan ja logistiikan. Kattava pikatukkuverkostomme palvelee asiakkaitamme läpi Suomen 19 Metro-pikatukun voimin. Meillä asiakas on aina keskiössä ja liiketoimintamme menestyminen pohjautuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Palvelemme päivittäin yli 30 000 asiakasta.

Valikoimissamme on yli 20 000 erilaista tuotetta: oman hevileikkaamomme Wihuri Fresh Cut -jalostettuja tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimo- ja alkoholijuomia sekä non-food tuotteita. Wihurin Metro-tukussa työskentelee noin 420 ammattilaista ja vuonna 2018 teimme 427 miljoonan euron liikevaihdon.

Me Wihurin Metro-tukussa haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme monipuolisesti markkinoiden parhaat tuotteet. Arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä luotettavien tavarantoimittajien kanssa ja haluamme kehittää kanssanne laadukkaita sekä hinnaltaan kilpailukykyisiä tuotteita asiakkaidemme eduksi. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita kotimaasta ja ulkomailta täydentämään yli 700 tavarantoimittajan verkostoa, jotta myös tulevaisuudessa pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset.

Menesty kanssamme ja ota yhteyttä tuoteryhmäpäällikköihimme!