wg banneri 1600x500

Palvelumme 

Haluamme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina aina tuoteratkaisujen ideoinnista ravintolapöytään saakka.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja innovatiivisia palveluratkaisuja sekä helppoa asiointia eMetrossa ja Metro-pikatukuissa. Wihurin Metro-tukussa käytössäsi ovat myynnin ja valikoimahallinnan ammattilaiset, jotka tuntevat oman asiakasryhmänsä tuotteet, toimintamallin ja erityistarpeet.

Laadukkaat ja kilpailukykyiset tuotteet ovat vain osa Metro-tukun tarjontaa. Luotettavien toimitusten lisäksi haluamme osallistua asiakkaidemme tuote- ja palvelukehitykseen tarjoamalla ammattitaitoamme sekä tuomalla pöytään uusia ideoita ja innostusta. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

Tutustu palveluihimme ja siihen, miten ne voivat tuoda lisäarvoa liiketoimintaasi.

Demo-kitchen

Wihuri Gastronomie - Demokeittiö 

Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa asiakasyrityksiämme ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä. Tarjottavat palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, asiakkaalta saatujen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi demokeittiö tukee Metro-tukun valikoimatyötä ja omien tuotemerkkien kehitystä. Wihuri Demo Kitcheniä isännöi keittiömestari Juuse Mikkonen.

Lue lisää

Fresh-cut

Wihuri Gastronomie - Fresh Cut

Wihuri Fresh Cut kone- ja käsinleikatut hevit sekä pidemmälle jalostetut kasvikset helpottavat ammattikeittiön arkea. Laaja valmis valikoima sekä räätälöintimahdollisuus.

Let us cut for you!

Lue lisää Fresh Cut -palvelusta

Wihuri-Wine-Academy

Wihuri Gastronomie - Wihuri Wine Academy

Autamme juomavalikoiman rakentamisessa läpi koko ruokalistan. Wihuri Wine Academy opastaa henkilökunnan viineihin ja niiden tarinoihin, mikä helpottaa ja tukee myyntiä. Wihurin Metro-tukun oman maahantuonnit viinit ovat Suomessa saatavissa ainoastaan foodservice-kaupassa.

Lue lisää Wihuri Wine Academysta.

Rakenna-ravintolasi

Rakenna Ravintolasi

Haaveiletko oman ravintolan perustamisesta tai onko sinulla jo ravintola? Rakenna Ravintolasi-palvelu tarjoaa tietoa, tukea ja inspiraatiota ravintolatoiminnan käynnistämiseen ja pyörittämiseen. Ja mikä parasta, täysin maksutta.

Tästä Rakenna Ravintolasi -palveluun

rapa 500x500

Raportointipalvelut

Wihurin Metro-tukun asiakkailla on käytössään digitaaliset itseladattavat raportit. Raporttien kautta asiakas voi tarkastella ostoja ja toimitusvarmuutta omalle toiminnalle sopivana ajankohtana.

Tutustu raportointipalveluun >>