liity-asiakkaaksi

Tule eMetron asiakkaaksi

Palveleva eMetro ja pikatukut ovat valmiina sinua varten. Wihurin Metro-tukun asiakkaana voit keskittyä omaan ydintoimintaasi samalla kun me palvelemme sinua. Meidän tehtävämme on huolehtia, että käytössäsi on ammattikeittiön parhaat tuotteet ja vähittäiskaupan suosikit – aina laadukasta ja sinulle parhaaseen hintaan. Asiakkaaksemme pääset nopeasti; täyttämällä lomakkeen saat asiakkuuden hetkessä! Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden toimitusasiakkuuteen pikatukku-asiakkuuden lisäksi. Yksityishenkilöille parhaan palvelun tarjoaa eMetro, jonka toimituksista vastaavat pikatukkumme kautta maan*.

Toimitusasiakkaana

Toimitamme yrityksille kaikki tuotteet luotettavasti yhdellä kertaa sovittuna aikana, mikä helpottaa yrittäjän arjen rutiineja. Logistiikkakeskuksemme Vantaan Viinikkalassa mahdollistaa 24 tunnin toimitusrytmin pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa 48 tunnin toimitusrytmin. Yritysasiakkaille tarjoamme käyttöön laajat raportointipalvelut, kuten osto- ja toimitusvarmuusraportit. Toimitusasiakkuus on tarjolla myös yksityishenkilöasiakkaillemme.

Noutava yritysasiakas

Kun haluat noutaa itse tai tarvitset pienempiä määriä, Metro-pikatukkumme aina Helsingistä Rovaniemelle palvelevat sinua. Katso pikatukkumme sijainnit ja aukioloajat tästä. Pikatukuissamme sinua odottaa asiantunteva ja ystävällinen tukkuhenkilökuntamme, joka on valmiina palvelemaan henkilökohtaisesti. Kysy, me autamme! Noutoasiakkuus on tarjolla vain yritysasiakkaillemme.

Tiedämme, mistä puhumme

Monet ammattilaisemme ovat opiskelleet ja työskennelleet ravintola-alalla ja hyödyntävät kokemustaan nyt sinun eduksesi. Toimitpa foodservice-alalla, julkishallinnon ruokapalveluissa, hoivapalveluissa tai vähittäiskaupassa, sinua palvelee tuttu yhteyshenkilö, jolla on liiketoimintakokemusta. Tuotetarjontaamme kuuluu 25 000 erilaista tuotetta aina tuoretuotteista pakasteisiin, panimotuotteisiin ja non-foodiin. Lisäksi oman viinimaahantuontimme, Wihuri Wine Academyn viinit ovat saatavissa vain meidän kauttamme.

Muokkaamme tarjontaamme kysynnän mukaan ja tarjoamme myös paikallisia erikoisuuksia. Pien- ja lähituottajat ovat meillä arvossa.

Miksi valita Wihurin Metro-tukku?

  1. Uranuurtaja - Olemme toimineet tukkukaupassa jo yli sadan vuoden ajan ja meitä ohjaa perheomistuksessa olevan yrityksen arvot.
  2. Saavutettavuus - Wihurin Metro-tukku tarjoaa asiakkailleen maan laajimman pikatukkuverkoston.
  3. Vastuullisuus - toimintaamme ohjaa vastuullisuuslinjauksemme Frankly Wihuri. Vastuullisuuslinjaus on lupaus itsellemme ja sidosryhmillemme pysyä uskollisena arvoillemme. Lue lisää Frankly Wihurista.
  4. Tuotevalikoima - Tuotevalikoimassamme on yli 25 000 tuotetta ja valikoima päivittyy kysynnän mukaan.
  5. Laatu ja turvallisuus - Vastaamme hankkimiemme tuotteiden laadusta, turvallisuudesta ja alkuperästä. Edellytämme, että niiden valmistuksessa noudatetaan lainsäädäntöä ja vastuullisuutta.
  6. Edistyksellisyys - Tarjoamme asiakkaillemme kehittyvän eMetro-verkkokaupan.
  7. Nopeasti asiakkaaksi - Vain hetki ja olet asiakkaamme!

Liity yritysasiakkaanaLiity kuluttaja-asiakkaana


*Palvelumme on avoinna kuluttaja-asiakkaille Helsingissä ja pk-seudulla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Jyväskylässä tietyin rajoituksin.