Vastuullisuus - Frankly Wihuri

Wihurin vastuullisuuslinjauksen nimi on Frankly Wihuri. Suomalaisena perheyrityksenä suorapuheisuus (engl. frankness) Wihurilla tarkoittaa tapaa, jolla puhumme sitoumuksistamme kasvattaa liiketoimintaamme vastuullisesti: teemme sen avoimesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi. Vastuullisuuslinjaus on lupaus itsellemme ja sidosryhmillemme pysyä uskollisena arvoillemme.

Edistämme vastuullisuutta neljän Frankly Wihurin teeman kautta:

  • kumppanuus
  • wihurilaiset
  • juuret
  • planeettamme.

Lue lisää Frankly Wihurista Wihuri-konsernin sivuilta.

Lue alta, miten Frankly Wihuri on viety käytäntöön meillä Metro-tukussa.

kumppanuus-1080x1080px-frankly-logolla

Kumppanuus

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme valikoima, jossa vastuullisuus ulottuu läpi tuotetarjonnan. Kumppanina sitoudumme korkeaan laatuun. Varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ja materiaalit ovat vastuullisesti hankittuja. Lisäksi vahvistamme vastuullisuutta tuotelinjauksillamme.

Lue lisää >>


wihurilaiset-1080x1080px-frankly-logolla

Wihurilaiset

Wihurilaiset ovat kaiken tekemisemme perusta. Vastuullisuudessa kaikki pohjautuu siihen, että se on osa arkea ja työrutiinejamme.
Tavoitteenamme on jatkuvasti yhdessä tekemällä parantaa työturvallisuutta, kehittää osaamista sekä tuoda esiin arjen onnistumiset.

Lue lisää >>


juuret-1080x1080px-frankly-logolla-1

Juuret

Kaikkia, jotka osallistuvat tuotteidemme valmistamiseen tai jakeluun toimitusketjussa, on kohdeltava reilusti. Varmistamme tämän muun muassa johtamismalleilla, toimintamme sertifioinneilla sekä riskienhallinnalla.

Lue lisää >>


planeettamme-1080px1080px-frankly-logolla-1

Planeettamme

Edistämme Wihurin vastuullisuuslinjauksen Frankly Wihurin Planeettamme-teemaa toimimalla ympäristöä säästäen sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Haluamme omalla toiminnallamme mahdollistaa monimuotoisen elinympäristön myös tuleville sukupolville.

Lue lisää >>