tilaa Metro-tukun uutiskirje banneri

Haluatko tietää lisää Metro-tukun toiminnasta ja saada tietoa ajankohtaisista kampanjoistamme?

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata uutiskirjeitämme oman kiinnostuksesi mukaan. Olemme jaotelleet uutiskirjeemme eri julkaisujemme mukaan, katso tarkemmat tiedot ja valitse haluamasi alla olevan tilauslomakkeen listalta.

Huomioithan, että Metro-tukun julkaisut on suunnattu ensisijaisesti asiakkaillemme ja siksi julkaisuissa mainitut hinnat ovat voimassa vain rekisteröityneille asiakkaillemme. Myös verkkokaupassamme hinnat näkyvät vain kirjautuneille asiakkaillemme. Asiakkaaksemme voit liittyä helposti ja nopeasti täällä.

 

Uutiskirjeet

Viikon tuoreimmat, hevi- ja kalatarjoukset -uutiskirjeemme sisältää voimassaolevat hevi- ja kalaosaston tarjoukset. Mukana myös muita ajankohtaisia kuulumisia tukustamme. Uutiskirje ilmestyy kerran viikossa.

Uutta tukussa esittelee sesongin tärkeimmät uutuudet tukkumme valikoimassa yhdellä kertaa. Julkaisu ilmestyy kolmesti vuodessa ja uutiskirje lähetetään ilmestymisen yhteydessä.

Keittiö&Sali on ravintolakaupan segmenteille kohdennettu julkaisu, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Joka numerossa vaihtuva teema sekä vaki-osiot: hevi, liha & kala, maitotalous ja kananmunat, vitriini, kahvi & leipomo, ruoanvalmistus. Keittiö&Sali -uutiskirje räätälöidään kohdennetusti ravintoloille, kahviloille ja fast food-keittiöille. Valitse sinua kiinnostavin vaihtoehto.

Kesäspesiaali on Wihurin Metro-tukun kerran vuodessa huhtikuussa ilmestyvä kausikatalogi, jossa esitellään juomia, impulssituotteita ja sesongin ajankohtaisia nonfoodeja. Erityisfokuksessa ovat alkoholittomat juomat & take away -pakkaukset. 

Juhlaspesiaali on Wihurin Metro-tukun kerran vuodessa syyskuussa ilmestyvä kausikatalogi, jossa esitellään juomia, impulssituotteita ja sesongin ajankohtaiset nonfoodeja. Erityisfokuksessa kattaus & hygienia. 

Uutiskirjeen tilaus